Puig-reig estudia construir un camp de concentració

MATHAUSSEN
Les noves instal.lacions seguiran el model d’èxit del camps de concenctració de Mauthausen.

La casa que la PAHC (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme) Berguedà, va ocupar a principis de gener per a donar un sostre a una família de sis membres sense recursos, s’ha quedat aquesta setmana sense llum i sense aigua. L’ajuntament de Puig-reig i la PAHC, no han arribat de moment a cap acord, i a l’ajuntament no li ha tremolat la mà a l’hora de fer una demostració de força privant aquesta família dels serveis basics.

Podria semblar vist des de fora, que l’ajuntament de Puig-reig manté una actitud intransigent i mesquina intentant mitjançant els recursos que tenen al seu abast, pressionar aquesta família per a que abandoni la vivenda. Res mes lluny de la realitat. Un informador de Berguedà Online infiltrat a l’ajuntament de Puig-reig, ha assegurat a aquest mitjà que l’ajuntament ja treballa en una solució: “Sé de bona tinta que es destinarà una partida econòmica molt important a solucionar aquest problema per sempre. Està prevista la construcció d’un camp de concentració en uns terrenys municipals. D’aquesta manera mataran dos ocells d’un sol tret, perquè es donarà allotjament i feina a les persones sense recursos. Pel que he pogut sentir als despatxos, aquesta idea ja s’ha portat a la practica en el passat i sembla que a un tal Hitler li va funcionar molt bé.”

Segons el nostre informador, la idea de l’ajuntament “es seguir minant la moral de la PAHC i la família, per a que quan els hi presentin la proposta els hi sembli que es la hòstia en patinet. Mentre estem parlant, hi ha tres tècnics municipals que estan buscant la manera de privar la família okupa de la llum solar i de l’aire que respiren per a agilitzar el procés.”

2 thoughts on “Puig-reig estudia construir un camp de concentració

  • 30/01/2015 at 16:35
    Permalink

    Fills de puta aixo no.es fa

  • 30/01/2015 at 20:57
    Permalink

    Aqui va la segona broma del dia: bergueda online es converteix en un mitja de comunicacio serios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *