Puig-reig pagarà amb la mateixa moneda als incívics que deixin porqueria al carrer

deixalles-2
A Puig-reig també hi ha “marranos”. Segons sembla, no és patrimoni exclusiu de Berga.

Puig-reig ha decidit fer un pas més en la seva lluita contra els ciutadans incívics. L’ajuntament ha decidit activar la fase dos del seu pla contra l’incivisme, després de veure que la primera fase, amb el nom en clau “operació escarni“, no ha estat prou efectiva.

La regidora Alba Camps, ha explicat a Berguedà Online en què consisteix la fase dos: _veient que les advertències i l’escarni públic no han servit absolutament per a res, hem decidit passar a l’acció directa. Que no reculls la caca del gos? Si t’enxampem, un dels nostres agents secrets la recollirà i te l’estamparà al mig dels morros. Que llances les escombraries fora del contenidor? Si t’enxampem, les recollirem i les escamparem al menjador de casa teva mentre dorms. I així amb tot. Ull per ull i dent per dent.

L’objectiu de l’ajuntament és posar fre a l’escalada de marraneria abans no arribi als nivells assolits a Berga fa uns mesos, quan es van canviar d’ubicació els contenidors i la gent va començar a llençar les deixalles al carrer de forma indiscriminada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *