Puig-reig rep la primera proposta per a la rotonda de La Corrida

MONUMENT-LA-CORRIDA
Aquest enorme penis de totxanes podria acabar decorant la rotonda.

L’Ajuntament de Puig-reig ha obert la convocatòria per al concurs que pretén implicar la ciutadania en el projecte de disseny de la rotonda que hi ha entre el passeig de la Riera de la Sala i el passeig de la Vila. Es tracta d’adequar la rotonda, de manera que el resultat final tingui alguna cosa a veure amb La Corrida, però sembla que el concurs se’ls està escapant de les mans.

Aquest matí han rebut la primera proposta. Es tracta d’un enorme penis de totxanes ejaculant. L’autor, Joaquim Arengada, natural de Casserres i resident a Puig-reig, nega que ho hagi fet per a donar pel sac i ha justificat la seva obra argumentant que una ejaculació, en castellà, s’anomena col·loquialment “corrida”. L’alcalde Altarriba ha titllat la proposta d’inadequada, però no descarta que aquesta titola gegant acabi coronant la rotonda: _Ara mateix és l’única proposta que tenim. Si no rebem res millor, ens haurem de quedar amb el que hi ha… Mirem-ho pel cantó bo. Almenys se’n parlarà dies.

L’alcalde de Casserres ha explicat a Berguedà Online que espera que l’escultura no prosperi: _No m’agradaria veure’m obligat a construir-ne una de més grossa a Casserres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *