Regio7 podria estar conxorxat amb els oculistes

 

REGIO7
Existeix un pla secret per acabar amb la nostra salut visual?

Regio7, el conegut diari de la Catalunya central que és als quioscos des de l’any 1978, ha comunicat aquest matí a través de la seva pagina web que a partir del dimecres vinent, les fotos que penjaran a la web per a acompanyar les notícies, seran encara més petites i tindran menys qualitat.

Aquesta coneguda publicació, que disposa de pàgina web des de l’any 2008, és una de les pàgines de notícies més visitades de la Catalunya Central. Tot i això, les fotografies que acompanyen les notícies són ridículament minúscules i no es poden ampliar. Per això ha sorprès l’anunci de reduir encara més la paupèrrima qualitat de les fotografies en la seva versió digital.

Jaume Noiveig, president de l’AAFR (Associació d’Afectats per les Fotos de Regio7), ha explicat que hi veu una mà negra darrere de tot plegat: “Per força han d’estar conxorxats amb l’Institut Oftalmològic de Catalunya. Hi ha una claríssima voluntat d’augmentar diòptries per a vendre més ulleres a còpia d’obligar el lector a forçar la vista. És l’única explicació racional”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *