Rockstar prepara un GTA de Casserres

HANS ESTRUJEN
El doctor Hans Estrujen

La companyia americana Rockstar, està preparant la següent entrega del seu videojoc estrella, que en aquesta ocasió estarà ambientat a Casserres.

La noticia ha agafat a tots els Casserrencs per sorpresa. Bé, a tots menys al popular sociòleg alemany resident a Casserres Hans Estrujen, que es el responsable de que Rockstar s’hagi decidit per Casserres en aquesta nova entrega del videojoc. “El meu cunyat és un dels peixos grossos de la companyia, i em va explicar que no sabien quina ciutat triar per al joc. La cosa estava entre Paris, Berlín, Roma i Casserres.  Quan ho vaig saber, de seguida vaig entrar d’amagat a casa seva, vaig canviar totes les fotos que ell tenia per fotos de Casserres, vaig penjar un calendari de Casserres davant del wàter, vaig fer una pintada que posava “Casserres mola” davant de la porta de casa seva i vaig començar a dir “Casserres” en comptes de “Jesús” quan esternudava. Ho vaig fer així, de forma subtil per a  que cregués que la decisió era seva… Per fi a Casserres, hi haurà putes i berres, encara que siguin virtuals!”

Bill Mustang, cunyat d’Estrujen i director general de Rockstar ha explicat a Berguedà Online que “em vaig decidir per Casserres per a no sentir més al plasta del meu cunyat. Es ben bé que el tio que va dir que tots tenim un gilipolles a la família sabia de que parlava. Els accionistes estan que trinen, però si ha de ser la manera de fer callar aquell imbècil, pels meus collons que tindrem el Grand Theft Auto Casserres.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *