Rosalia Monroy s’autoproclama “defensora del jubilat”

SUPER-ROSALIA
Rosalia Monroy, regidora del PSC i defensora del jubilat.

“I els iaios de la residència de les germanetes? És que ningú pensa en els iaios de la residència de les germanetes? Dolents! Que sou tots uns dolents!”. Així, cridant a ple pulmó i senyalant l’equip de govern de la CUP, ha començat la seva intervenció al ple municipal dels Pressupostos Rosalia Monroy, la representant del PSC a la ciutat de Berga. Seguidament, s’ha arrencat la roba formal i s’ha quedat vestida amb un uniforme de Supergirl que portava a sota. En aquest moment, s’ha enfilat sobre la taula i s’ha proclamat “defensora del jubilat”: _Jo sóc Rosalia Monroy! La primera del meu nom! Assot de la jovenalla! Pubilla del melodrama! Defensora del jubilat! Titot dolentot! Oriol ruquerol! Venturós cara de gos! Arregleu la residència o m’acabareu la paciència!

La regidora ha continuat atacant durament la CUP a base de rodolins: _Fa sis mesos que ho demano i que us ho passeu per l’anus! Ara us nego la má estesa i votaré no als pressupostos, perquè allà a les Germanetes, també paguen els impostos!

El regidor d’Urbanisme, Oriol Camps, ha tornat a remarcar que arreglar el camí no és una qüestió política, sinó de burocràcia, i ha lamentat que Monroy faci servir el melodrama com a eina política. Tot i així ha reconegut que se li dóna bé: _No comparteixo el seu estil, però he de reconèixer que se li dóna bé fer demagògia amb els avis. Continuï per aquí i seguirà sortint als diaris. Especialment a Berguedà Online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *