S’amaga el president Puigdemont a Berga?

El president hauria arribat a la ciutat, amagat entre la càrrega d’un camió de perruques.

Carles Puigdemont s’ha convertit en l’objectiu prioritari de la policia espanyola. Després de l’enorme ridícul de l’1 d’Octubre, en què el govern Espanyol va prometre reiteradament que no hi hauria urnes, quan finalment n’hi va haver a tots els col·legis electorals, s’han proposat evitar a qualsevol preu que Carles Puigdemont aparegui per sorpresa al Parlament.

Ja fa dies que la presència de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil s’ha incrementat notablement a les fronteres i el ministre de l’interior, va reconèixer que “encara que hi hagi molts camins rurals i es pugui entrar amb vaixell, helicòpter o ultralleuger, treballem perquè això no succeeixi”. Però si alguna cosa ha demostrat Carles Puigdemont, és que és “un puta”. Segons ha pogut saber Berguedà Online, mentre la policia redobla la vigilància a les fronteres, Puigdemont ja es troba a l’únic lloc on la Policia Espanyola no s’atrevirà a anar a buscar-lo: la ciutat de Berga.

L’analista polític Evarist Escó, creu fermament en aquesta teoria: _A Berga no s’hi pot entrar amb vaixell, ni ultralleuger. Només amb helicòpter o per la C-16. Però és el lloc ideal per amagar-se, perquè la Policia Espanyola no s’hi vol ni acostar…

Sembla que Puigdemont pretén amagar-se a la ciutat de Berga fins al dia de la investidura, en què pretén fer servir el portal dimensional de Casserres per a aparèixer directament al parlament, en plena sessió d’investidura. L’alcalde de Casserres, Josep Colillas, ho ha negat tot: _Portal dimensional? Vostè creu que si tinguéssim un portal dimensional seguiríem lluitant per a tenir el port de mar?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *