Sepultura substituirà la cobla Pirineu dijous de Patum

SEPULTURA-PATUM
“Roots, bloody roots” serà la caçó que acompanyarà el segon salt de plens.

Fa dos dies ens assabentàvem que els gegants ballaran amb música de Bruce Springsteen diumenge de Corpus. La notícia, com tot allò relacionat amb la Patum, ha generat una forta controvèrsia a les xarxes socials. La proposta ha sorprès molt, ja que suposa un gir radical en la postura del patronat que l’any passat va descartar la proposta d’un músic i compositor berguedà per a posar música a la comparsa de les guites argumentant que podia “desvirtuar” la festa. En canvi sembla que incloure un tema d’un ídol de masses nord americà, no.

Però aquest matí, el patronat ha fotut un cop de puny sobre la taula i ha presentat el que asseguren, serà el plat fort d’aquesta Patum: el grup de thrash metal brasiler Sepultura serà l’encarregat de posar música a tot el segon salt de Patum de dijous a la nit. La regidora de Patum, Mònica Garcia, ho ha explicat així a Berguedà Online: _això de Sepultura ho vam decidir diumenge a la nit. Vam pensar que seria la manera d’aturar les critiques a tot el tema del Bruce Springsteen. I els canvis no acaben aquí. Els nans nous, faran un salt en pilota picada, el ball de l’àliga el ballarà un cavallet i un dels nans nous disfressat de travesti substituirà la guita xica al passacarrers de dissabte. Ja que ho fem, fem-ho bé._

Ara caldrà esperar les reaccions, però des d’aquesta humil publicació, no descartem que pugui acabar desembocant en la primera guerra civil berguedana.

 

 

One thought on “Sepultura substituirà la cobla Pirineu dijous de Patum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *