Subscriu-te

Berguedà Online és un magazín d’humor genuïnament Berguedà. Seguim de prop l’actualitat de la nostra comarca, i l’abordem des de l’òptica del surrealisme i el bon humor. Amb una mitjana de més de 20.000 visitants mensuals, actualment, subsistim gràcies a la publicitat. Col·labora amb nosaltres fent-te subscriptor. A canvi nosaltres t’oferim el nostre agraïment més sincer i la promesa d’eliminar la publicitat del nostre web, si arribem a tenir un mínim de 400 subscriptors.

Si t’agrada el que fem i ens vols ajudar a continuar tens tres opcions:

shut-up-and-take-my-money-fry-blank-calla-y-toma-mi-dinero
Aquesta és la reacció que ens agradaria que tinguéssiu.

Quota Berguedanet: Per 3 miserables euros al més, seràs subscriptor de Berguedà Online. Posarem el teu nom en aquesta mateixa pàgina, perquè tothom sàpiga que ets un pertorbat que col·labora amb nosaltres.

Quota Ultraberguedà: Trobes que 3 euros és una misèria? Creus que entre comissions, pitos i flautes no ens quedarà ni per a pipes? No t’equivoques. Pots contribuir amb 5 euros mensuals. A aproximadament 20 articles publicats per mes, et surt l’article llegit a uns 25 cèntims. Una ganga! A més també posarem el teu nom en aquesta mateixa pàgina, perquè tothom sàpiga com n’ets de ben parit.