Telegram contracta “modernets” al Berguedà

MODERNETS
Alerta amb els modernets. Us poden escalfar l’orella.

Es la aplicació de missatgeria instantània de moda, que pretén rivalitzar amb la fins ara totpoderosa Whatsapp, que actualment te mes de 430 milions d’usuaris a tot el mon i que es utilitzada per més del 70% dels Berguedans. Telegram ha desembarcat amb força, i el seu ritme de creixement a l’estat espanyol es d’uns 200.000 usuaris diaris.

Però, com ha aconseguit aquest creixement Telegram? Un equip d’investigació de Berguedà Online, ha descobert que han contractat gent a tota la península per a donar la tabarra i aconseguir així més adeptes. El perfil del contractat es simple: ha de ser molt pesat. A tots els pobles i ciutats de la comarca, han anat proliferant aquests “modernets”, que treballen en secret per a Telegram. Es tracta d’una forma subtil de publicitat, basada en el boca a boca: un cunyat que en mig d’un dinar familiar treu el tema, un amic que aprofita qualsevol referència tecnològica per a parlar de l’aplicació…

Aquesta tècnica comercial, no es nova. Es va utilitzar per primer cop als anys 80, en la cruenta batalla entre el vídeo Beta i el VHS i s’ha utilitzat en totes les grans rivalitats comercials des de llavors, com la de Cola-cao contra Nesquik, o la de Play Station contra la XBOX. Amb tota probabilitat, durant els pròxims mesos Whatsapp començarà a contractar gent per a que també doni la tabarra amb el seu producte i la guerra estarà servida. Que Sant Google ens agafi confessats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *