Teresa Forcades continua arrelada a la rotonda del Passeig de la Pau

forcades-arrela
Teresa Forcades continua arrelada a la rotonda del Passeig de la Pau.

Teresa Forcades, que aquest diumenge va participar en la performance “Arrelament” organitzada per Procés Constituent i l’artista Abel Azcona, continua arrelada a la rotonda del Passeig de la Pau, just davant de la benzinera BP.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, els bombers, la brigada de jardineria de l’ajuntament i la policia municipal intenten des de fa hores arrencar-la de la rotonda sense èxit. Tot apunta que la monja benedictina hauria criat arrels de debò i ella mateixa argumenta que es tracta d’un miracle obrat per la Mare de Déu de Queralt: _és voluntat divina que jo em quedi arrelada a aquesta rotonda. Fins quan? No ho sé. Potser fins que siguem un país independent. O fins que s’hagi menjat l’últim dels entrepans que han sobrat de la diada. Qui sap. Els camins del senyor són inescrutables…_

La brigada de jardineria ha recomanat al consistori regar-la un parell de cops al dia i esperar a veure com evoluciona, però segons fonts extraoficials, la idea de tenir una monja plantada a l’entrada de la ciutat, no agrada massa a l’equip de govern, per molt feminista i independentista que sigui. Per aquest motiu, en els pròxims dies s’estudiarà la possibilitat de trasplantar-la a Queralt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *