Tindrem xurreria per a dies: ningú vol obrir el bar de la piscina de Berga

xurreria
Sembla que tenim xurreria per a dies. I encara sort. – Fotografia: Naciobergueda.cat

Sembla que la xurreria que s’ha instal·lat a la zona esportiva Toni Sabata, davant de la piscina municipal, fotera bon negoci aquest estiu: el bar de la piscina municipal de Berga continuarà tancat, ja que no s’ha presentat absolutament ningú al concurs de licitació que va finalitzar dimecres passat.

No queda clar del tot quins són els motius que han acabat portant l’assumpte a aquest lamentable desenllaç, però el nou regidor d’esports, Ivan Sanchez, sospita que podria tenir a veure amb les exigències de l’ajuntament amb els possibles gestors: _Només hem rebut una instància pel concurs de licitació i deia “amb aquestes condicions us podeu fotre el bar al cul”.

El bar de la piscina de Gironella ofereix sopars i cocteleria selecta. El de Casserres, una programació cultural extensa, variada i de qualitat. Mentrestant a Berga, tenim una xurreria. Amb aquest afer, Berga torna a fotre el ridícul una vegada més i Sánchez, ha batut el rècord de velocitat en menjar-se un marrón dels grossos com a regidor. Tot i així ho afronta amb alegria i assegura que podria ser pitjor: _Em podrien haver nomenat regidor de Patum a principis de maig…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *