Titot i David Font inauguren la nova fira “vintage” de Berga

TITOT-FONT
Francesc Ribera i David Font ho han petat molt fort a la roda de premsa amb les seves fabuloses perruques.

La Fira de Maig de Berga tornarà a innovar, enguany, amb una aposta decidida cap al passat. Abillats amb unes fantàstiques perruques d’estil 80’s, el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, David Font, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, Francesc Ribera, han explicat que aquest any la fira multisectorial serà substituïda per una macro-fira “vintage” temàtica, on el tema seran els anys 80.

Durant els dos dies que durarà la fira, el passeig de la indústria de Berga s’omplirà de pentinats estrambòtics i “hombreres” i s’hi podran sentir expressions ràncies i caduques com “Efectiviwonder“, “Toma jeroma, pastillas de goma”, o “ya ves truz“.

Es tracta d’una fira que generarà controvèrsia, tal com ha reconegut el regidor Francesc Ribera: _Sabem que els canvis sempre generen critiques i fer una fira ambientada en els 80 és arriscat. Sempre hi haurà qui ho considerí un pas enrere. Però si ho pensen bé, és un pas endavant i dels grossos. Fa quatre dies, amb la polèmica de Patum semblava que havíem retrocedit fins al segle XVI. Miri si n’hem avançat d’anys en poca estona!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *