Titot plora desconsoladament la pèrdua de la seva Nemesis política

LLAGRIMES-NOGUERA
Francesc Ribera plora amargament, com el senyor de la fotografia.

El Partit Popular de Berga ha quedat definitivament fora de les eleccions municipals del pròxim dia 24 de maig, després de què el Tribunal Constitucional no hagi admès a tramit el recurs que la formació política va presentar. Sense cap mena de dubte es tracta d’un cop molt dur per al Partit Popular Català, ja que Berga era l’únic municipi de la comarca on el partit tenia representació al consistori. El seu representant, Joan Antoni Lopez Noguera, ha declinat fer declaracions al respecte i ha emplaçat als mitjans a esperar a la setmana vinent, quan els populars faran una roda de premsa.

Però no només el PP s’ha vist fortament afectat per la notícia, sinó que també ha tingut una forta repercussió a la seu de la CUP. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el regidor de la CUP Francesc Ribera “Titot” està molt afectat per la decisió del Tribunal Constitucional, i s’estaria plantejant fins i tot abandonar la política. El seu company i també regidor, Oriol Camps, ha explicat a Berguedà Online que “ho està passant molt malament. D’ençà que se’n va assabentar ahir al matí que no ha deixat de plorar a llàgrima viva. No vol parlar amb ningú. Fa més de 14 hores que està tancat a la seva habitació menjant xocolata i ja ha vist més de sis vegades seguides el diari de Bridget Jones. La veritat és que ens comença a preocupar…”

La candidata de la CUP a l’alcaldia, Montse Venturós, ha volgut treure importància a l’assumpte i ha explicat que “li hem de donar temps per a elaborar el dol. La pèrdua d’un arxienemic no és mai fàcil, perquè en el fons és com perdre un bocinet de tu mateix. A la cultura popular n’hi ha molts casos: Sherlock Holmes i el Doctor Moriarti, El gran barrufet i Gargamel, en Petri i el Megazero… Fins ara en Francesc tenia clar el seu lloc al món, la seva funció era discutir de forma constant amb el Joan Antoni i ho sabia fer molt i molt bé. Ara que se n’ha anat es troba perdut i desemparat però segur que, amb el temps i una canya, trobarà algú altre a qui escridassar als plens.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *