Transit posarà carteristes a la C-16 per augmentar la recaptació

Els carteristes de la C-16 ajudaran a deixar-nos una mica més pelats.

El Servei Català de Trànsit (SCT) continua activant nous radars de tram a la C-16. Des de la direcció de Transit ho justifiquen argumentant que aquest tipus de radars són “la pera llimonera a l’hora de fotre multes” i assenyalen que, després d’analitzar els que van instal·lar l’estiu del 2015, s’ha comprovat que sense cap mena de dubte, foten més caixa que abans.

Seguint aquesta línia, hi ha previst instal·lar 12 radars de tram més, que, segons ha explicat la direcció del Servei Català de Transit, tenen un sol objectiu: _Pasta, tito, pasta. Necessitem viruta. Panoja. Cash. Bitlletets frescos. Money, money!

Dels dotze radars previstos, quatre s’instal·laran al Berguedà. Però des de Transit avisen que aquesta no serà l’única mesura per escurar les butxaques dels Berguedans. Durant tot l’hivern, aprofitant la temporada d’esquí i els corresponents embussos, Trànsit instal·larà carteristes en els dies de retencions: _Obriran maleters discretament, arrambaran amb tot el que trobin i au! Cap al Cash Converters. Si volem tenir una hisenda Catalana com Déu mana, ens hem de posar les piles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *