Troben a Borredà un senyor que folla tant com vol

GAMARUS
Estanislao Gamarús, un home que porta molta llana al clatell. Literalment.

A la nostra comarca és folla poc. Són ben conegudes per tothom les antigues dites populars que diuen que “a Berga follar no és pecat, és miracle”, “las chicas de Gironella llevan bragas de hojalata“, o “a Puig-reig no suquen ni el guapo ni el lleig”. L’única dita popular que surt d’aquesta tònica és la mítica “a Casserres putes i verres”, però el professor Hans Estrujen ja es va encarregar de desmentir-la en una exclusiva que va destapar aquest mitjà. Actualment la frase oficial és “A Casserres no folla ni el que te calés i terres”.

Per això resulta tan sorprenent el cas d’Estanislao Gamarús, un veí de Borredà de 45 anys que assegura que folla tant com vol. Que se sàpiga, és el segon home heterosexual del mon en fer aquesta afirmació sense descollonar-se de riure. El primer va ser Julio Iglesias. Gamarús assegura que fa l’amor unes 10 vegades a la setmana. Això suposa una mitja de 1,42 actes sexuals al dia, superant àmpliament la mitja comarcal que està en 2,98 cacauets al més.

Ell mateix ho ha explicat a aquest mitjà: “Abans de demanar el divorci, jo també follava molt poc. Ara, tant com vull. El meu secret? Una ovella i unes katiusques…”

One thought on “Troben a Borredà un senyor que folla tant com vol

  • 02/09/2015 at 22:32
    Permalink

    Us equivoqueu.
    Ni ha un altre a Borredà, que dona pel cul (folla), a tot hom que no fa el que ell vol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *