Troben un cagarro flotant amb una nota al riu Bastareny, a Guardiola de Berguedà

cagarro-missatger
El cagarro missatger, flotant al riu Bastareny.

El riu Bastareny, al seu pas per Guardiola de Berguedà, continua contaminat. Des de dilluns, quan un grup de veïns preocupats per la fortor que desprenia el riu va avisar les autoritats, segueixen baixant restes d’un hidrocarbur, visible a primera ullada, que podria ser gasoil.

Un cop activats els protocols per contaminació, l’Agència Catalana de l’Aigua està analitzant les mostres d’aigua contaminada per a mirar d’esbrinar de què es tracta exactament. Pel que fa a l’autoria, s’ha obert una investigació i tot apunta que el vessament té origen en una zona d’horts de la pedania de Terradelles (Bagà). Aquesta teoria ha agafat encara més força avui, després que els mateixos veïns que van trobar el gasoil, hagin trobat un cagarro de dimensions considerables que baixava flotant pel Bastareny. El cagarro ha servit de transport per a una nota enrotllada en forma de pergamí, on el culpable és disculpa, tot i que no revel·la la seva identitat. Berguedà Online ha pogut accedir en exclusiva al contingut de la nota, que reproduïm per a vostès:

_Sóc el del gasoil. Ho sento molt. M’he equivocat. No tornará a passar. Deixin d’investigar i publicar notícies al diari o la meva dona em matarà abans que vostès descobreixin qui sóc._

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *