Troben una patata amb forma de penis a Casserres


 

PATATA-PENIS

Alfred Tubercle i la seva patata amb forma de penis.

Alfred Tubercle, un pagès de Casserres, ha trobat al seu hort una enorme patata de 2kg amb forma de penis. Segons ha explicat ell mateix, la troballa l’ha fet “mentre passava l’aixada per a collir les últimes patates de l’estiu… Quan l’he tret de sota terra, m’he adonat de seguida que era un penis enorme i l’he apartat ràpidament de les altres patates, per por que en deixes alguna embarassada…”

L’ajuntament de Casserres, en assabentar-se de la notícia, hi ha enviat al regidor de Medi Ambient i Món Rural, Josep Genescà, que ha felicitat Tubercle i li ha fet entrega del títol de fill predilecte de la vila. També ha declarat l’enorme i fàl·lica patata, monument d’interès comarcal.

Segons ha explicat Genescà, “el senyor Tubercle ha prestat un gran servei al nostre municipi. Gràcies als seus esforços, podrem presentar aquesta enorme cigala de fècula al concurs de patates gegants de Sant Pol de Mar. Sé de bona tinta que els de Puig-reig hi volien presentar una patata de quilo i mig. Ja es veien guanyadors. Però una vegada més i contra tot pronòstic, Casserres ressorgeix de les seves cendres per a passar la mà per la cara als nostres eterns rivals!”

Després del discurs triomfalista del regidor, ha estat Tubercle qui ha pres la paraula, i en un to molt més tranquil ha explicat que “em fa molt feliç contribuir d’aquesta manera a fer més gran la llegenda del nostre poble… Per fi quedarà demostrat que a Casserres la fem més grossa.”

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *