Un 20% dels Berguedans aparquen com gilipolles

MAL-APARCAT
Així és com aparca un Gilipolles.

Almenys un 20% dels Berguedans, aparquen com autèntics gilipolles. Aquest és el resultat de l’estudi que ha portat a terme durant els últims tres mesos la direcció General de Tràfic a la nostra comarca.

Al capdavant d’aquest projecte, hi trobem l’especialista en estacionaments i places de pàrquing, Miquel Xofa, natural de Berga, que ha dedicat la seva vida a intentar entendre perquè la gent estaciona el cotxe tan malament com pot. Segons Xofa: _hi ha un component genètic que impulsa a un 20% dels conductors a aparcar de la forma més estúpida i molesta possible per a la resta dels conductors. És el que els especialistes anomenem GG: el Gen Gilipolles.

L’estudi demostra com en una mateixa situació en la qual trobem dues places de pàrquing separades per línies blanques a terra, una persona normal aparca en l’espai que delimiten les dues línies, mentre que el portador del “Gen Gilipolles, sent l’impuls irrefrenable d’aparcar el cotxe sobre la línia blanca, ocupant així almenys dues places de pàrquing. De la mateixa manera, també senten la necessitat d’aparcar en places reservades per a minusvàlids, o de fer-ho a sobre de les voreres, sempre sense deixar prou espai perquè puguin circular-hi els vianants.

Segons Xofa el problema és complicat de solucionar, ja que:  _El Gilipollisme és genètic i no es cura. És una forma d’entendre la vida. De vegades un parell d’hòsties ben donades amb la ma oberta els pot fer veure les coses amb una mica de perspectiva durant una estona, i fins i tot els pot portar a disculpar-se. Comprenen en aquell moment, que han fet alguna cosa mal feta, però no arriben a entendre de què es tracta. És com quan renyes el gos perquè ha destrossat un coixí. Baixa les orelles i aguanta el temporal, però a la que estigui sol, ho tornarà a fer.

 

2 thoughts on “Un 20% dels Berguedans aparquen com gilipolles

  • 07/01/2019 at 13:23
    Permalink

    No és només a Berga que hi ha “gilipolles” que aparquen amb el cul. Passa arreu, doncs la societat en general està estupiditzada i molt incívica…..

  • 07/01/2019 at 13:27
    Permalink

    Parlant de gent incívica i indecent, que aparca malament, també hi podem afegir als marrans/marranes que no recullen les merdes del seu gos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *