Un 76% dels Berguedans detesta a Pablo Motos

 

MOTOS
El presentador Pablo Motos.

El Centre d’Investigacions Innecessàries del Berguedà (CIIB), acaba de presentar un estudi segons el qual un 76% dels Berguedans detesta el presentador de televisió Pablo Motos.

La presentació de l’estudi ha anat a càrrec d’Heribert Efemèride, que ha donat alguns detalls curiosos sobre el cas: “Motos es un personatge que inspira sentiments molt forts en els Berguedans, però no tots l’odien amb la mateixa profunditat. Del 76% que el detesten, només un 5% el mataria si en tingues l’oportunitat. Un altre 5% preferiria que es deixes d’emetre el seu programa a la independència. Un 20% es tallaria les venes abans d’aguantar sencer un programa de El Hormiguero, un 25% hi aniria com a públic per a tenir la oportunitat d’aplaudir Motos a la cara, i un 21% opina que hauria de tenir dos programes de televisió: un per a ell i un altre per al seu ego”

Malgrat els resultats de l’estudi, el programa el Hormiguero que presenta cada nit Motos, gaudeix d’una bona audiència a la comarca. L’estudi revela que l’audiència la formen el 24% de Berguedans que no detesten el presentador. Segons l’estudi, tenen en alta estima Pablo Motos i el seu programa i valoren d’una forma especialment positiva que hi participin grans intel·lectuals com Mario Vaquerizo o Carlos Jean.”

 

 

One thought on “Un 76% dels Berguedans detesta a Pablo Motos

  • 17/12/2014 at 14:36
    Permalink

    Ja, quan feia ‘Caravana de Hormigas’ a M80 Radio, ja era un plasta ‘d’agàrrate las orejas que vienen curvas’… El i tot el seu equip. Aquest paio està malalt…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *