Un asteroide podría caure sobre Casserres

LLIT-ELASTIC
El dispositiu que salvarà Casserres de la destrucció

La NASA ha detectat un asteroide que s’ha desviat de la seva trajectòria original, i que podria impactar contra el nostre planeta l’any 2020. Es tracta d’un asteroide petit, fet per el qual el planeta no corre perill, però es prou gran per arrasar completament una zona amb un diàmetre de 5 km. De seguir la trajectòria actual, l’asteroide impactaria al passeig Bisbe Comelles, davant del Kursaal i l’explosió destruiria per complet tot el nucli urbà i algunes masies.

L’ajuntament ha demanat ajuda a la NASA, que s’ha desentès del problema i assegura que “Ja hem fet molt avisant. La veritat es que a nosaltres ens la porta fluixa…”

Josep Colillas, alcalde del municipi, ja ha anunciat que no es pensen quedar de braços creuats. “La veritat es que ens hem vist cardats. Ens creiem ben protegits perquè sempre s’ha dit que a Casserres no s’hi entra per mar ni per terra, però no contàvem que el perill pogués venir del cel…  Sense l’ajuda de la NASA, no es possible desviar la trajectòria de l’asteroide. Però que no s’estengui el pànic! Ja hem començat a construir un sistema de defensa que ens permetrà evitar la destrucció del municipi. Es tracta d’un llit elàstic gegant que cobrirà el poble, absorbirà l’impacte inicial i farà rebotar l’asteroide. Amb una mica de sort caurà sobre Puig-reig i matarem dos ocells d’un sol tret…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *