Un atleta de Vilada impugna el resultat de la cursa dels Bombers.

RUNNER-CAGAT
Alfred Esfinter pocs metres abans de creuar la linia d’arribada

Alfred Esfínter veí de Vilada de 35 anys afirma ser el legítim guanyador de la popular Cursa dels Bombers, que es va celebrar el passat diumenge a Barcelona, i que va contar amb la participació de més de 27000 corredors. Esfínter, que havia entrenat molt dur durant mesos va ser el primer en creuar la línia de meta, amb un temps record de 30 minuts i 12 segons, quedant per davant del guanyador “oficial” de la cursa, Angel Ronco. Però en la classificació oficial a la pagina web de la cursa, Esfínter apareix com a “desqualificat”, tot i haver passat amb èxit tots els controls antidòping.

Segons la organització, Esfínter va ser desqualificat “perquè el tros de berro es va cagar a sobre. Li baixava la regalimera de merda per les cames i feia basarda veure’l. Per no parlar de la pudor… Dos dels corredors que venien al seu darrere van haver de ser atesos d’urgències per una intoxicació respiratòria aguda. Considerem que la resta de runners es van veure perjudicats per el “joc brut” del senyor Esfínter, i per això ens hem vist obligats a desqualificar-lo”

Esfínter per la seva banda ha dit a Berguedà Online que considera “Inadmissible aquest atropellament. En competició tota la vida s’han fet marranades! Es part essencial de l’esport! Tots els futbolistes tiren gargalls, i els ciclistes es pixen a sobre per a no perdre temps, ho sap tothom… Jo vaig decidir cagar-me per alleugerir pes i guanyar la cursa, i la vaig guanyar. I punt. Soc el legítim guanyador. Els altres també es podien haver cagat per anar més lleugers, ningú el ho impedia, però no van estar disposats a fer el sacrifici. El meu es un exemple clar d’esforç, sacrifici, i superació personal, i per això impugno el resultat i em nego a acceptar-lo.”

Esfínter ha explicat que a banda d’impugnar la cursa, també ha interposat una denuncia contra la organització “perquè quan vaig arribar, els massatgistes es van negar a tocar-me les cuixes i em van insultar de diverses maneres. Aquesta no és manera de tractar un campió.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *