Un conductor d’Avià circulava a la velocitat de la llum

DELOREAN-INTERIOR
L’interior del vehicle equipat amb el “condensador de fluzo”

Els mossos d’esquadra han detingut un conductor aquesta matinada a l’avinguda Pau Casals d’Avià, per circular a la velocitat de la llum. Els agents han explicat, que “es tracta d’una practica molt perillosa a mes de ser una infracció greu del codi de circulació.”

Els agents estaven patrullant de forma rutinària, quan van localitzar un DeLorean de color gris aparentment estacionat al carrer. “Ens va cridar l’atenció de seguida, perquè no es un cotxe habitual de trobar. Als ulls d’una persona normal, semblaria que el cotxe està parat, però nosaltres que tenim l’ull entrenat, ens vam a adonar de seguida que l’home estava circulant a la velocitat de la llum”

Segons han explicat els agents, van sospitar quan van veure que el cotxe tenia instal·lat un “condensador de fluzo”, un aparell que permet a un cotxe entre d’altres coses, volar i viatjar a través del temps i que es va popularitzar gracies a la trilogia de pel·lícules “Regreso al futuro”. La utilització d’aquest aparell està prohibida per la Direcció General de Tràfic.

El conductor Juan Tor Tuga,  que de moment ha quedat en llibertat amb càrrecs ha anunciat que presentarà una denuncia. “Estan penjats! Jo ni tant sols estava circulant! Estava dormint la mona al cotxe quan van aparèixer els agents, em van despertar i se’m van emportar detingut!”

La detenció ha inflamat les xarxes socials a la comarca, i són molts els ciutadans que han posat el crit al cel, argumentant que no es pot fer una detenció d’aquest tipus basant-se només en una pel·lícula de ficció, i la resposta del mossos d’esquadra, no s’ha fet esperar. “En primer lloc, no es una pel·lícula, sinó una trilogia. La primera pel·lícula es de l’any 1985 i es obvi que el que llavors era ficció ara es real. En aquella època també semblava una bogeria que tots tinguéssim un smartphone, o que fos possible fer videoconferències a través d’internet. S’ha d’estar cec per a no veure-ho.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *