Un dentista exercia sense llicencia a Puig-reig

 

DENTISTA
Fotografia presa a la consulta del “Doctor Mellado”

Els mossos d’esquadra van detenir ahir a la tarda  a Felipe Mellado, un veí de Puig-reig de 45 anys. Mellado ha passat a disposició judicial aquest matí, acusat de diversos delictes contra la sanitat pública, ja que portava 4 anys exercint de dentista en una clínica del centre de la ciutat, de manera il·legal.

Els mossos es van posar en alerta després de rebre la denuncia de Margarida Queixal, una clienta de la clínica que va informar els agents dels mètodes “poc ortodoxes” que utilitzava Mellado.

En declaracions exclusives a Berguedà Online, la senyora Queixal ha explicat que “era la primera vegada que anava a la clínica del senyor Mellado. Hi vaig anar per a fer-me un empaste a un queixal corcat, perquè la meva veïna Engracia em va dir que era molt econòmic. Quan el doctor Mellado es va presentar amb un trepant muntat amb la broca del 6, un sac de porlan i una gaveta, em vaig adonar que la cosa no anava bé…”

Mellado va muntar la clínica al 2010, després de que la seva anterior empresa “Construcciones Mellado e hijos”, fes fallida com a conseqüència de la crisis del totxo. Segons ha explicat ell mateix al jutge “jo només intento guanyar-me la vida honradament. En cap moment he estat conscient de que necessites una titulació o llicencia per a exercir. Sempre s’ha dit que els dentistes son uns carnissers. I jo vaig pensar, si un dentista pot ser carnisser, perquè un paleta no pot ser dentista?”

Sorprenentment, Mellado conta amb el suport de la major part dels seus clients. Han designat com a portaveu d’aquest grup de suport a Mellado al popular pagès Miquel Rodacantirs, que ha acudit als jutjats ha declarar en el seu favor: “Potser es cert que no es dentista, però treballa bé i a un preu just. Des de que em va fixar la dentadura postissa amb ciment ràpid, no se m’ha tornat a bellugar de la boca.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *