Un esternut de Núria Picas provoca fortes ventades

NURIA-PICAS
Núria Picas no sempre fa mala cara.

Fortes ratxes de vent, que han arribat a superar els 140 quilòmetres per hora, han afectat intensament el Berguedà aquest diumenge. Els Bombers de la Generalitat han hagut de realitzar diverses actuacions per incidències relacionades amb la ventada: sobretot teules i trossos de façana que han caigut i arbres que el vent ha arrencat de soca-rel, però també ha arrencat el revestiment d’un dels túnels de la C-16, i fins i tot una paret de maons que ha cedit al basar xinès de la rasa dels molins a Berga.

Segons les fonts d’aquest mitjà, aquest fort temporal de vent no ha estat provocat per cap fenomen meteorològic, sinó que podria tenir el seu origen en un esternut de la atleta Núria Picas. El seu metge de capçalera Pere Setamol, ha explicat a Berguedà Online que: “La Núria ha agafat un refredat comú. Li vaig recomanar que fes descans una setmana, però com que no tenia febre va decidir sortir a entrenar igualment. Va pujar corrent a Queralt per la drecera, i quan va ser a davant del mirador, li va venir un esternut. No va tenir temps a tapar-se la boca amb les mans i la seva espectacular capacitat pulmonar va fer la resta…”

La atleta s’ha disculpat amb els Berguedans a través del seu compte de Twitter. Ha penjat un selfie on fa més mala cara que quan li van posar l’himne d’Espanya després de guanyar una cursa i ha promès que la pròxima vegada que tingui ganes d’esternudar ho farà enfocant al Bages. Tot i la disculpa, el caos que ha causat l’esternut a la comarca, ha reobert el vell debat: “Ultrafondistes. Amics o amenaça?. L’alcalde de Berga ho té clar, i ha fet una crida als ciutadans, animant-los a no augmentar més la seva capacitat pulmonar: “Ja n’hi ha prou de sortir a córrer per les muntanyes. Els caps de setmana: crispetes, sofà i una peli ben dolenta, d’aquelles que no et sap greu si t’adorms.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *