Un estudi revela que ningú vol veure les teves fotos vestit de ple

PLENS-MARIHUANA
Abans de penjar la teva foto saltant de ple, pensa una mica si és digna de veure, o és la típica foto de merda sense cap mena de gràcia. Aquesta per exemple, és digna de veure.

La Patum ja s’ha acabat, però en plena era digital, encara estarem uns quants dies veient fotos i fotos de Patumaires a les xarxes socials.

En un intent d’agilitzar aquest procés agònic, l’Institut Català d’Estudis Intranscendents (ICEI), ha revelat aquest matí el resultat del seu últim estudi i el resultat és realment esfereïdor: Absolutament ningú vol veure les teves fotos vestit de ple.

Si, ja ens imaginem que t’ha fet molta il·lusió. Potser era la teva primera vegada. O potser fa 30 anys que saltes. La veritat és que ens importa un carall. Les fotos del teu salt no interessen ni a la teva mare, que només les ha vist, simulant interès, per a poder ensenyar-te les infames fotos de les seves vacances a Marina d’Or quan torni. Així mateix, l’estudi també revela que les fotos de la canalla asseguda sobre una de les guites, o agafant la mà del gegant no interessen a ningú, més enllà de pares i avis.

Des de l’ICEI recomanen fer un ús responsable de les fotografies i no “donar la tabarra” més de l’imprescindible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *