Un fregit greu a la Guerra de la farina

FREGIT-GREU
Si vas a la Guerra de la Farina t’exposes a acabar convertit en croqueta.

FREGIT-GREUCom cada any, s’han enfrontat a la tradicional Guerra de la Farina de Berga els bàndols dels Carlins i els Lliberals.

A les 13:00 va començar la batalla campal, on van saltar pels aires més de 17.000 bombes de farina. Durant un quart d’hora, la plaça de Sant Pere es va convertir en un autèntic camp de batalla i la plaça va quedar coberta de blanc.

La batalla es va portar a terme amb normalitat davant l’atenta mirada del dirigent de Ciutadans, Albert Rivera, que s’ho mirava encuriosit des del capdamunt de les escales de l’església: _He de dir que estic molt decebut. Francament, m’esperava una altra cosa…

Tot i que tots els contendents van sortir completament enfarinats, no s’han hagut de lamentar baixes ni ferits greus. L’únic incident que s’ha de lamentar, va passar després de la batalla, quan un membre de l’exèrcit Carlí va arribar a casa esgotat després de la batalla i completament enfarinat, es va tombar una estona al sofà sense passar abans per la dutxa. La seva iaia que és una mica curta de vista, el va confondre amb una enorme croqueta i el va posar a la paella mentre dormia. Tot i que no es tem per la seva vida, el diagnòstic és de Fregit Greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *