Un grup de ciutadans organitza una “batussa electoral” a Berga

Cada vegada falta menys per a les eleccions municipals del 26 de maig i el calendari s’omple de debats electorals amb representants de totes les formacions. Però, desperten l’interès ciutadà aquests debats? Els membres del Club de la Lluita del Berguedà, opinen que no. El seu líder i fundador, Eliseu Durden, ha explicat a aquest mitjà que “A la gent li importen tres cogombres els debats electorals perquè sempre són iguals. Cada candidat hi diu la seva, passen absolutament de les preguntes que els fan i es dediquen a fer propaganda del seu programa…”

És per això que des del Club de la Lluita han decidit organitzar la primera “batussa electoral” de la comarca. Durden explica que “la gent està farta de tanta xarlataneria. Bla, bla, bla, bla… Sempre igual. La gent vol sang, suor, llàgrimes! Qui no s’ha vist mai temptat de fotre-li una bona hòstia amb la ma oberta a algun polític? A qui no li agradaria veure els candidats dir-se el nom del porc i revolcar-se en una banyera plena de fang?”

Segons Durden, alguns dels partits ja han accedit a participar-hi: “De moment, només han confirmat els del PSC. Han dit que amb les hòsties que li han caigut al partit els últims anys, ja no els vé d’aqui…”

La “batussa” tindrà lloc a la seu del Club de la Lluita del Berguedà en una data i hora per confirmar. Desgraciadament, no coneixem la situació de la seu social del club. En ser preguntat sobre el tema Durden només ha dit que “la primera norma del Club de la Lluita, és que no es parla del Club de la Lluita…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *