Un grup de jubilats funda a Berga el cor “Abueletto”

 

ABUELETTO
El cor Abueletto ha pintat la cara de tres iaies amb betum, per a donar-li al grup un toc exòtic i tenir més possibilitats d’entrar al programa.

El Cor Giovinetto ho està petant molt fort al concurs “Oh Happy Day”. Després d’arribar a la quarta gala del concurs de TV3 amb la tranquil·litat que els donava haver aconseguit la immunitat la setmana anterior, el grup coral de Puig-reig va interpretar una cançó de Joan Dausà que va tornar a deixar bocabadats als membres del jurat i al públic de la comarca.

Un grup de 18 avis i àvies de Berga, encoratjats pel gran paper que estan fent els Giovinetto al concurs, han decidit fundar el seu propi grup amb la intenció de presentar-se a la següent edició del programa. Són el Cor Abueletto. El director del cor, Estanis Matussalem ha explicat a Berguedà Online que: “Jo no en tinc ni puta idea de música. M’han escollit perqué sóc l’únic que encara no és sord del tot. És ben cert que no tenim experiència, ni coneixements, ni talent, però tenim molt de temps lliure, som seguidors del programa i estem farts de jugar al dòmino.”

Matussalem és conscient que és pràcticament impossible que aconsegueixin entrar, ja que el nivell musical del concurs és alt i tal com ell mateix ha explicat: “al cor el que més canta és la roba interior del Manolu, que té pèrdues d’orina el pobre.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *