Un jove d’Avià es queixa de què no li han tocat el cul en tota la Patum

LLEIG
Evarist Onanista i la seva història patumaire per a no dormir.

Ja fa uns dies que ha acabat la Patum, però el seu record encara és ben fresc en la memòria dels Berguedans. No són pocs els que van arribar a la Patum solters i n’han sortit amb parella, ja que per a molts Patumaires de tota la comarca aquesta festa és una oportunitat perfecte per a lligar. La marea humana que envaeix els carrers durant aquests dies, és el camp de cultiu perfecte perquè proliferin magrejos, tocaments furtius i de vegades també l’amor.

Però no tothom ha estat tan afortunat. Evarist Onanista, un jove estudiant d’informàtica d’Avià, ha explicat a Berguedà Online el seu testimoni esfereïdor: “ho he intentat tot. He anat a saco. Un dia fins i tot em vaig posar gomina i desodorant, però res de res. Des de dimecres a primera hora fins a les acaballes del diumenge, no em van tocar el cul ni una sola vegada. Hòsties a les costelles les que vulguis… Aquest ha estat tot el contacte físic que he tingut.”

Finalment, quan el jove estudiant ja havia perdut tota esperança, poc abans que acabés la patum dels borratxos diumenge a la matinada, una ma perduda va anar a espetegar contra la seva natja dreta: “Quan em vaig donar la volta no m’ho podia creure. Era alta, guapa, i amb un parell de tetes d’escàndol. Em va mirar als ulls i em va dir _Perdona, em pensava que eres més guapo.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *