Un militant del PP demana la pena de mort per a un jove de Berga

mr_x
El militant anonim del PP ens ha demanat que fem servir aquesta imatge per ajudar a preservar la seva identitat.

Un militant del Partit Popular de Berga que prefereix mantenir-se en l’anonimat perquè tem per la seva vida, ha presentat aquest matí a la plana major del partit, una sol·licitud formal per a que és realitzi un projecte de llei que re instauri la pena de mort a tot l’estat Espanyol.

El militant que va ser noticia ja fa un temps en ser agredit per un grup de coloms exaltats, assegura que ha pres aquesta decisió motivat per el cas de la clatellada que un jove Berguedà va donar a Joan Antoni Lopez Noguera durant el dimecres de Patum de l’any 2012, i a qui la fiscalia demana 5 anys de presó i una multa de 3.600 euros per un delicte contra l’autoritat. Una pena que aquest militant anònim considera “del tot insuficient. Tot i que el nostre il·lustríssim regidor no va haver de rebre atenció medica, m’agradaria recordar que no li va fotre una bufetada a la cara. Li va fotre una “colleja” al clatell. Es evident que intentava desnucar-lo.”

Argumenta que es tracta d’un clar intent frustrat d’homicidi, i considera que els militants del seu partit “estem completament desprotegits davant d’aquests bàrbars. A mi ja m’han intentat assassinar tres vegades. La primera em van deixar una caca de gos a davant del portal de casa. La vaig xafar amb el peu esquerre i em vaig fotre ben llarg. Per poc no ho explico. La segona va ser quan la bandada de coloms salvatges va intentar acabar amb mi. I la tercera aquesta setmana passada, quan un cambrer em va servir un cafè normal en comptes d’un descafeïnat com jo li havia demanat. Hi ha qui diria que es va equivocar, però jo se que intentava que tingués un atac de cor…”

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *