Un partidari del “Si” i un del “No” mantenen un apassionant debat en ple carrer

Aquest senyor està fent mèrits per a quedar-se amb la plaça de ximple del poble.

A Berga, un senyor s’ha dedicat a arrencar cartells i pancartes a favor del referèndum. L’individu, que es passeja pels carrers amb una rasqueta i actitud xulesca, ha saltat a la palestra digital gràcies al vídeo d’un usuari de Facebook que l’ha gravat amb el seu telèfon mòbil. A partir del minut 4:30 es produeix un interessantíssim cara a cara entre l’usuari de Facebook que grava amb el mòbil i l’individu que es dedica a arrencar els cartells. El brutal combat dialèctic que mantenen, fa posar la pell de gallina. L’alçada intel·lectual de la conversa i la diversitat d’arguments fa dificilíssim seguir-la sense perdre pistonada:

_És vergonyós això que estàs fent.

_No, vergonyós és lo que feu vosaltres.

_No, lo nostre no és ser vergonyós.

_No, espera’t.

_No,no, si, si! Si demà te’n penjarem més…

La conversa, va agafant profunditat i per moments un arriba a pensar que es tracta de Hobbes contra Rosseau o de Schopenhauer contra Descartes. La profunditat del missatge i la delicadesa amb què continuen escollint les paraules, posa els pèls de punta a qualsevol espectador mínimament sensible:

_Foteu lo que volgueu!

_Ui tant que ho foterem! T’aborriràs de treure cartells! Hauràs de marxar de Catalunya

_Amb la vostra constitució, ho fareu.

_Ui tant! I tu hauràs de fotre el camp d’aqui.

_Si, si…

Des de Berguedà Online, només podem dir gràcies. Moltes gràcies. Així és facilíssim. Us deixem l’enllaç al vídeo. Gaudiu-lo.

Gepostet von Aleex Martin am Donnerstag, 21. September 2017

 

One thought on “Un partidari del “Si” i un del “No” mantenen un apassionant debat en ple carrer

  • 23/09/2017 at 10:44
    Permalink

    Falsificar una noticia, es delito. No tiene nada que ver con el REFERËNDUM. Mis motivos personales fueron otros.Mas bien con civismo ciudadando, la limpieza del espacio publico, hay zonas habilitadas al respecto, para pegar carteles.El espacio publico es de todos, mantengan lo Limpio. Es una petición ciudadana por mi parte. Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *