Un pet obliga a aturar l’últim ple múnicipal de Berga


AJUNTAMENT-DE-BERGA

L’acalorada discussió ha tingut lloc a les portes de l’ajuntament.

La polèmica torna a esquitxar de merda l’ajuntament de Berga. Aquesta vegada, gairebé literalment.

Durant l’últim ple municipal, en un dels moments de més tensió es va produir una apagada elèctrica, que durant uns segons, va deixar la sala de plens a les fosques. Un dels regidors, que en aquell moment no havia estat identificat, va aprofitar aquest moment de foscor per a tirar-se un pet, que va obligar a desallotjar la sala de plens. Tot i la magnitud de la ventositat, tots els regidors van aconseguir sortir a l’exterior de l’edifici sans i estalvis, on van començar a acusar-se mútuament.

La discussió més forta, la van protagonitzar l’alcaldessa Montse Venturós i la regidora del grup d’ERC Erminía Altarriba. Altarriba ha assegurat a aquest mitjà que “És evident que la principal sospitosa es l’alcaldessa, que té una botiga de gra cuit. Pets i mongetes sempre han anat agafats de la mà.”

Per la seva banda, Venturós, acusa Altarriba de tenir prejudicis contra el gra cuit: “No s’hi val a fer servir tòpics. De la mateixa manera, jo podria argumentar que la regidora Altarriba tenia les mans vermelles quan ha tornat la llum. I tothom sap que qui s’ha tirat un pet, després té les mans vermelles…”

Quan ja estaven a punt d’arribar a les mans i mentre Antoni Biarnés exigia a crits una comissió d’investigació, Joan Torres, d’ICV no ha aguantat més la pressió i ha confessat, entre llàgrimes de penediment, ser l’autor del pet: “Espero que em sàpiguen perdonar. Prometo no tornar anar a dinar kebab en dia de ple municipal.”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *