Un psicoleg de Gironella assegura que en Nobita era subnormal


 

NOBITA

Nobita Nobi, subnormal profund.

Ernest Furiós, fill de Gironella llicenciat en psicologia i especialitat en trastorns de la personalitat està arrasant en vendes amb el seu llibre, Nobita Nobi: com ser profundament subnormal i no morir en l’intent.

Furiós ha explicat a Berguedà Online que “el llibre es el fruit de molts anys de frustració acumulada. Des de ben petit que mirava la sèrie Doraemon, i ja llavors pensava: però com n’arriba a ser de subnormal en Nobita. De fet va ser ell qui em va motivar a estudiar la psique humana, per a intentar comprendre com es podia ser tan rematadament imbècil. Estem parlant d’un paio que tenia un gat amb una butxaca màgica plena d’invents increïbles. Jo amb la meitat dels invents que apareixen a la sèrie hagués dominat el món… Però ell en canvi sempre acabava putejat per un “pijo” i un “gordo” que eren gairebé tan idiotes com ell.”

En el seu llibre Furiós fa un extens repàs a l’ús que Nobita fa dels invents d’en Doraemon durant tota la sèrie. “Per exemple, perquè collons fan servir tant el Casquet Volador, si tenien la puta porta màgica? Ni Esperanza Aguirre és tan curta! És com si en Son Goku agafés el metro en comptes de fer servir el canvi de lloc instantani! I ja que parlem de Casquets, algú pot donar crèdit a què en Doraemon, que al cap i a la fi era un gat, es dediques a tirar la canya a les gates en zel en comptes de titar-se-les com hagués fet qualsevol felí normal? Tot plegat, un gran cúmul de despropòsits… Això si, penso que la sèrie i tota la relació d’en Nobita amb els invents dóna un missatge molt necessari i realista a la canalla: aunque el subnormal se vista de seda, subnormal se queda


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *