Un redactor de Berguedà Online es troba una gamba a la barba

COLS
El redactor David Cols just abans de descobrir la gamba.

Un redactor de Berguedà Online, ha trobat una gamba dins de la seva barba. Pel que sembla, la gamba portava allotjant-se de forma il·legal a la barba del redactor des de cap d’any, quan aprofitant un moment de distracció va introduir-se mata de pel endins. El redactor David Cols, ha explicat que “ha estat una gran sorpresa per a mi. Durant aquests mesos no he sospitat ni per un moment que una gamba estigues allotjada dins de la meva barba. La malparida s’amagava darrere unes rodes de camió que guardo a la banda esquerra i per això no l’havia vist.” 

Es tracta d’un cas d’espionatge comercial,ja que la gamba havia estat contractada per un diari rival amb l’objectiu de robar informació a Berguedà Online. “Estàvem desconcertats… Publicaven abans que nosaltres totes les exclusives i no enteníem com.”

Immediatament desprès de ser descoberta, la gamba ha estabornit Cols i s’ha donat a la fuga. Sobre ella pesen ordres de detenció a 6 països diferents, i també està imputada en el cas de les escoltes de “Metodo 3”. Els mossos d’esquadra han advertit a la població: “La gamba està armada i es perillosa. Recomanem a la ciutadania extremar les precaucions a l’hora de consumir marisc i crustacis fins que la haguem detingut.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *