Un restaurant de l’Espunyola rep mitja estrella michelin

MICHELIN
El president de la companyia, Ninot Michelin, davant del restaurant.

La supremacia de la guía Michelin al mon de la gastronomia, es innegable. Fins ara dos restaurants al Berguedà havien estat reconeguts amb una estrella per la prestigiosa guía, l’Estany Clar (Berga) i Els Casals (Sagàs). A aquesta llista ara s’hi suma el restaurant Cal Marsalet, de l’Espunyola que ha estat el primer restaurant del mon en rebre mitja estrella Michelin.

En declaracions a Berguedà Online, el famós ninot de Michelin, president de la companyia, ha declarat que “normalment, no donem estrelles Michelin a restaurants “normals” perquè no nomes valorem la qualitat gastronòmica dels plats. També valorem la decoració, el servei, i la situació del local entre molts d’altres aspectes, i com tothom sap, ho fem mitjançant visites anònimes per assegurar la nostra imparcialitat. En el cas de Cal Marsalet, hem de dir que tot i ser un restaurant molt correcte, no li podíem donar una estrella sencera, perquè en molts aspectes no surt de la normalitat. Però la vedella amb bolets era tant bona, que ens hem vist obligats a donar-n’hi mitja!”

No es la primera vegada que la vedella amb bolets de Cal Marsalet, es noticia. Un venedor de cupons de la ONCE va recuperar la vista després de menjar-ne, i un turista francès es va quedar a viure a l’Espunyola l’any 2012 en afirmar que no volia tornar a menjar mai més cap altre cosa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *