Un senyor de Puig-reig, abduït per extraterrestres.

EXTRATERRESTRES
Miquel Rodacantirs moments abans de ser abduït per extraterrestres.

Miquel Rodacantirs el pagès que va viatjar en el temps, i va obrir les portes de l’infern, ha estat víctima d’una abducció extraterrestre.

Els fets es van produir dimarts al vespre, quan Rodacantirs “cansat de fangar l’hort tot el dia, vaig pensar: guaita, com que encara hi ha llum, aniràs a fer una volta per el bosc Miquel.” El pagès caminava per la boscúria quan de cop i volta va veure “una llum que brillava un tros més endavant. Em vaig acostar i vaig veure que era una cosa molt grossa i molt estranya, amb llums per tot arreu. La veritat es que vaig pensar que tant amagat al bosc i amb tantes llumetes, era una casa de barrets. Ja m’entén, d’aquelles que hi ha senyoretes que fumen. Fa 25 anys que soc vidu jo, i un home te necessitats, així que vaig entrar cap a dins.”

Quan Rodacantirs va entrar, la porta es va tancar i uns gasos van sortir de les parets, deixant-lo inconscient. El següent que recorda, es despertar en una espècie de sala d’operacions amb molta llum blanca, i uns essers “alts i prims, amb la pell d’una tonalitat grisa, i dos enormes ulls negres. Al principi vaig passar molta por, però de seguida vaig veure que aquella canalla eren de bona pasta. Em van dir que no em farien mal, que nomes em volien fer quatre proves i desprès em tornarien a portar a casa, i així ho van fer. Son gent maca aquests alienígenes…”

 Rodacantirs assegura que  es tracta d’una civilització molt avançada, i que la seva ciència medica supera tots els límits imaginats dins ara per l’home. “Abans tenia unes morenes de la mida d’un puny, i des de que aquell llargarut em va ficar el dit al cul han desaparegut.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *