Un senyor de Puig-reig demanda Berguedà Online

 

Mono-en-traje
L’advocat de Berguedà Online, treballant en el cas

Miquel Rodacantirs, el pagès multimilionari de Puig-reig, ha presentat aquest matí una demanda al jutjat de primera instancia de Berga contra aquesta publicació.

Rodacantirs acusa a Berguedà Online de “no haver publicat cap noticia referent a mi durant tota la setmana passada, contravenint d’aquesta manera un contracte vinculant que vam signar en un tovalló de paper. Ho vam fer així, com el Messi, per a demostrar de forma simbòlica que jo seria l’estrella de la publicació.”

Fins la setmana passada, Berguedà Online publicava cada dilluns de forma setmanal les ventures i desventures d’aquest entranyable ancià de Puig-reig. El redactor en cap de Berguedà Online, David Cols, ha explicat que “Es cert que tenim un contracte amb el senyor Rodacantirs. Però si la setmana passada no vam publicar res sobre ell, es perquè no va fer res digne de menció… Que collons volia que publiquéssim? Un senyor de Puig-reig va a buscar els seus nets al col·legi? Un senyor de Puig-reig guanya una partida de domino a la llar del jubilat? Un senyor de Puig-reig cull dos enciams de l’hort? Ningú vol llegir les merdes del dia a dia d’un octogenari! Sigui com sigui, la demanda ja està en mans del nostre advocat, però ja aviso ara, que si no rectifica i retira la demanda, ens buscarem un senyor de Casserres per a substituir-lo.”

Davant de les amenaces de Cols, l’alcalde de Puig-reig ha decidit fer de mediador en el conflicte per a intentar arribar a un acord entre les dues parts. S’ha mostrat decidit a posar solució al conflicte i ha assegurat que “abans hipotecaré l’ajuntament fins als ciments que permetre que canviïn al senyor Rodacantirs per un senyor de Casserres”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *