Un senyor de Puig-reig dona la cara per la independencia

RODACANTIRS-INDEPE
Miquel Rodacantirs, un autèntic patriota.

El conegut pagès de Puig-reig Miquel Rodacantirs, ha donat la cara per la independència. Literalment. El pagès s’ha arrencat el rostre amb l’ajuda d’un pallarès i una cullera de postres i s’ha suturat ell mateix amb una agulla de cap i fil de pescar.

Rodacantirs explica que “ho vaig veure al Facebook. La gent posava: Jo vaig donar la cara per la independència. Fes-ho tu també. Així que al final em vaig decidir, però ara resulta que soc l’únic que ho ha fet, i que tots els altres mentien. No hi ha dret a enganyar la gent d’aquesta manera home!” 

El popular pagès ha explicat que farà servir la fortuna que havia guanyat jugant a l’Euromillones per a pagar una operació en la que li reimplantin la cara. “M’emprenya haver de fer-ho així, perquè jo volia ser el més ric del cementiri, però tal i com està la sanitat pública, no veig masses alternatives. Bé, de fet des de que m’he arrencat els ulls no veig res… Sigui com sigui, vull aprofitar per a demanar a aquests del “dóna la cara” que a partir d’ara siguin més clars amb les seves campanyes. Cony, que li diguin “fes-te una foto per la independència”! Si es que parlar clar no costa res carai. Guaita quina feinada se m’ha girat a mi per la marranada de posar-li un nom ambigu al projecte…”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *