Un senyor de Puig-reig no ha vist “Juego de Tronos”


RODACANTIRS-JUEGO-DE-TRONOS

El popular pagès davant del tro de ferro

Avui s’estrena a tot Espanya la 4ª temporada de la popular sèrie “Juego de Tronos” basada en una saga de novel·les de l’escriptor George R.R. Martin. La sèrie que ha esdevingut un fenomen de masses des de la seva estrena ja fa més de tres anys, ha tingut un seguiment massiu al nostre país, però pel que sembla, no tothom la ha vist.

Miquel Rodacantirs, natural de Puig-reig ha explicat aquest matí que “No la he vist. A mi no m’interessa, la veritat. Al poble, la gent no parla de res més i es foten molt pesats. Tot el dia estan igual…que si aquest, s’ha ficat al llit amb aquella, que si fulanito es fill de la menganita… Xafarderies, ja us ho diré. A la tele, des de que van deixar d’emetre Falcon Crest, que només hi foten merda, i estic segur que això del Juego de Tronos, no n’és cap excepció. Tot plegat, pel que expliquen al bar la gent, no s’aparta gaire dels clàssics culebrots mexicans que han fotut sempre a l’hora de la sobretaula… A més vinga a fotre noms estranys: Tyrion, Daeneris, Baris… Ja em diràs tú perquè no els hi podien posar noms normals que s’han fet servir tota la vida, com Teofil, Hermina, o Ataulfo.”

Per últim, Rodacantirs també ha explicat que “Per el que he sentit tothom li té molta tírria al personatge del rei Joffrey, però us diré una cosa. Si jo hagués de seure en un tro de ferro ple de punxes, també estaria tot el dia de mala llet.”

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *