Un senyor de Puig-reig no ha vist “Juego de Tronos”

La matinada de diumenge s’estrena a tot el món l’última temporada de la sèrie “Juego de Tronos” basada en la saga de novel·les de l’escriptor George R.R. Martin. La sèrie que ha esdevingut un fenomen de masses des de la seva estrena, ha tingut un seguiment massiu al nostre país, però pel que sembla, no tothom l’ha vist

Miquel Rodacantirs, natural de Puig-reig ha explicat aquest matí que No l’he vist. A mi no m’interessa, la veritat. Al poble, la gent no parla de res més i es foten molt pesats. Tot el dia estan igual...que si aquest, s’ha ficat al llit amb aquella, que si fulanito és fill de la menganita… Xafarderies, ja us ho diré. A la tele, d’ençà que van deixar d’emetre Falcon Crest, que només hi foten merda, i estic segur que això del Juego de Tronos, no n’és cap excepció. Tot plegat, pel que expliquen al bar la gent, no s’aparta gaire dels clàssics culebrots mexicans que han fotut sempre a l’hora de la sobretaula… A més vinga a fotre noms estranys: Tyrion, Daeneris, Baris… Ja em diràs tu perquè no els hi podien posar noms normals que s’han fet servir tota la vida, com Teofil, Hermina, o Ataülf.”

Per últim, Rodacantirs també ha explicat que “Pel que he sentit tothom li té molta tírria a un tal rei Joffrey, però us diré una cosa. Si jo hagués de seure en un tron de ferro ple de punxes, també estaria tot el dia de mala llet.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *