Un senyor de Puig-reig, nova emoticona per a whatsapp

RODACANTIRS-WHATSAPP
Miquel Rodacantirs, nova emoticona de Whatsapp

La popular aplicació de missatgeria instantània Whatsapp, inclourà a partir de la setmana vinent una emoticona de Miquel Rodacantirs.

Mark Zuckerberg, propietari de Facebook i Whatsapp ha explicat que “El senyor Rodacantirs es patrimoni universal. Si tenen cabuda en el món de les emoticones una caca amb ulls, una albergínia i una flamenca, com no l’ha de tenir un home com ell, que ha fet de tot i més en aquesta vida… Amb la inclusió del senyor Rodacantirs el món de les emoticones serà una mica més just.”

Miquel Rodacantirs, en declaracions exclusives al nostre mitjà, ha explicat que “jo em pensava que això de les “melocotones” eren préssecs en mallorquí, però els meus nets m’han explicat que son coses per a enviar a través del telèfon mòbil. No ho acabo d’entendre gaire, perquè ja m’explicaràs tu a veure com s’ha de fer… Ahir al vespre vaig collir una albergínia de l’hort i vaig estar provant d’enviar-la amb el telèfon a una cosina que tinc a la Almunia de doña Godina, però l’únic que vaig aconseguir va ser emmerdar el telèfon i nyacar la verdura. Si no hi entra una albergínia, com collons volen ficar-m’hi a mi? Ja us ho diré ben clar el que penso: tanta tecnologia ens està tornant gilipolles…”

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *