Un senyor de Puig-reig prepara un exèrcit per conquerir el Bages

 

RODACANTIRS-WALLACE
Miquel Rodacantirs i el seu exèrcit.

Miquel Rodacantirs, el filantrop i multimilionari de Puig-reig que feia mesos que no apareixia a la premsa, ha enviat un comunicat a tots els mitjans anunciant que des de fa uns mesos està reunint un exèrcit privat en algun punt remot del municipi.

El pagès ha explicat que se li ha acabat la paciència amb el tema del procès: “l’únic camí per a la independència, passa per emular William Wallace a Braveheart. És per això que durant aquests mesos m’he dedicat a reunir un exèrcit de mercenaris. Els he vestit amb faldilles i parracs, els he pintat la cara amb pintures de guerra i els he armat fins a les dents. Passo de Catalunya i del procès. Ara és l’hora de Puig-reig. Anirem a la guerra i la guanyarem. I quan esdevinguem un nou estat independent, lliure i amb dos collons grossos com els d’un bou, jo en seré el president.”

Rodacantirs assegura en la seva carta, que el Bages serà el primer objectiu que conquistarà el seu exèrcit privat. N’exigeix la seva rendició immediata i adverteix que si gosen plantar cara, reduirà Manresa a una muntanya de runa.

Des de l’ajuntament de Manresa, s’han petat de riure i han respost que no els fa gens de por el senyor Rodacantirs: “Quina merda d’amenaça. Hi ha força zones de la ciutat que ja són una muntanya de runa…”

L’ajuntament de Puig-reig ha fet pública aquest matí la seva preocupació per la salut mental de Rodacantirs. L’alcalde, Josep Maria Altarriba, ha explicat a Berguedà Online que: “evidentment, ens preocupa i molt l’actitud del senyor Rodacantirs en tot aquest afer. Creiem amb fermesa que pot estar patint els terribles efectes d’algun tipus de demència. És evident que si pretén conquerir el país, ha de començar per Casserres.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *