Un senyor de Puig-reig serà l’emperadriu SiSi de l’ANC de Berga

RODACANTIRS-SISI
Miquel Rodacantirs serà l’Emperadriu SiSi a l’espot de l’ANC

 

Aquest cap de setmana s’ha realitzat a l’hotel Berga Park un càsting per a representar l’Emperadriu Sissí en un espot de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga, per a fer campanya a favor del doble Si en el referèndum del 9-N.

Fins a 35 noies s’han presentat il·lusionades optant al paper. El director de l’espot i portaveu de l’ANC, Jaume Duran, ha valorat molt positivament la nombrosa participació al càsting, que ha superat les expectatives de la organització.

Entre les participants s’ha pogut veure cares conegudes, com la de la presidenta d’Impuls, Ermínia Altarriba, que ha explicat a Berguedà Online que “jo m’apunto a tot”, o la geganta vella de la Patum que afirmava presentar-se al càsting “cansada de fer durant tants anys el mateix paper. No vull que m’encasellin.”

Duran, ha explicat que “hi ha hagut un gran nivell en les interpretacions. Ens han agradat molt el 90% de les aspirants, però lamentablement només en podem triar una”

Polèmica decisió

La polèmica ha esclatat aquest matí, quan s’ha fet públic el resultat del càsting. Finalment cap de les noies que hi han participat ha aconseguit el paper, ja que des de l’ANC s’ha escollit el pagès de Puig-reig Miquel Rodacantirs per a representar Elisabet de Baviera en l’espot publicitari.

La noticia ha creat malestar entre les aspirants que afirmen sentir-se enganyades.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, Rodacantirs va contactar ahir al vespres amb l’ANC i es va oferir a sufragar totes les despeses del rodatge sempre i quan se li donés a ell el paper protagonista. Des de l’ANC, Jaume Duran ha explicat que “era una oferta que no podíem rebutjar. Ens sap greu per totes les candidates, però es que amb el senyor Rodacantirs en el paper d’emperadriu SiSi, ens assegurem una cara arrugada, però coneguda.”

El mateix Miquel Rodacantirs ha explicat a Berguedà Online que “es la il·lusió de la meva vida. No m’he vestit de dona des de fa més de 70 anys, quan feia de Travesti en una casa de cites de la Barceloneta”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *