Un senyor de Puig-reig transforma l’aigua en vi

RODACANTIRS-AIGUA-EN-VI
És Miquel Rodacantirs un profeta del senyor?

Miquel Rodacantirs, el popular pagès de Puig-reig que va viatjar en el temps i va guanyar l’Euromillones entre moltes d’altres coses, ha desenvolupat la misteriosa capacitat de transformar l’aigua en vi.

Els fets van tenir lloc ahir diumenge, durant un dinar amb tota la família a la residència del senyor Rodacantirs. Ell mateix ha explicat que “vaig agafar la gerra per posar aigua a la meva germana Clotilde, i em va dir: Miquel, t’he demanat aigua i no vi ranci i picat! Llavors ens vam adonar de què a la gerra hi havia aigua, però en el got, efectivament, hi havia vi. Vam fer la prova amb un parell de gots més i de seguida vam confirmar que si el que servia l’aigua era jo, aquesta en caure dins el got canviava la seva coloració i es transformava en vi.”

El boca a boca ha fet que la noticía s’escampès com la pólvora arreu de la comarca, i són molts els peregrins que ja s’han acostat fins a casa del senyor Rodacantirs per a veure com obra el miracle. Alguns asseguren que Rodacantirs és un profeta, mentre que d’altres han aixecat la veu amb força per acusar-lo de ser un farsant. Des de l’església encara no s’han pronunciat, però comença a sonar amb força el rumor de què el mateix Papa Francesc, podria visitar Rodacantirs per a veure amb els seus propis ulls la transformació de l’aigua en vi.

Centenars de feligresos han passat la nit al ras davant la casa de Rodacantirs, amb l’esperança d’omplir una garrafeta i emportar-se la a casa, i alguns d’ells ho han aconseguit. Es el cas de Patrici Tabuenca: “sí que és veritat que transforma l’aigua en vi. Però també és veritat que aquest vi picat no hi ha qui se’l foti… No val res! Si ho arribo a saber me’n vaig al super a comprar Don Simon!”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *