Un senyor de Puig-reig viatja a una altra dimensió

RODACANTIRS-DIMENSIO
Miquel Rodacantirs, viatjer inter-dimensional

Miquel Rodacantirs, el popular pagès de Puig-reig, va obrir diumenge a la tarda un portal dimensional que el va transportar accidentalment a una altra dimensió. L’existència d’infinitat de realitats paral·leles a la nostra, era, fins ara, només una teoria de la física quàntica. Però gràcies al senyor Rodacantirs s’ha demostrat que és real.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, els néts del senyor Rodacantirs, que l’estimen molt, li van regalar un smartphone: _el yayo s’ha de modernitzar. Avui en dia si no tens Whatsapp, no ets ningú, no existeixes.

Rodacantirs intentava programar l’alarma del despertador amb tan poca fortuna, que d’alguna manera va obrir un portal dimensional que el va transportar de forma instantània a un món paral·lel. El mateix Rodacantirs ha explicat que “Al principi no em va semblar que hagués canviat res, però de seguida vaig començar a detectar rareses. El primer que em va sorprendre va ser que la meva dona volgués fer l’amor per iniciativa pròpia. En 55 anys de matrimoni, no havia passat ma. Això va ser el que em va fer sospitar que alguna cosa no rutllava bé. A mitja tarda vaig anar a fer el cafè al bar i quan vaig agafar el diari i vaig veure que la taxa d’atur a la comarca era només del 0,21% ho vaig veure clar. Allò no podia ser real de cap manera…”

Rodacantirs assegura que en aquesta realitat alternativa, el salari mínim interprofessional era de 1400€ al mes, l’Ave arribava fins a Bagà, i la corrupció en la política es castigava amb la pena de mort:  _Sé que sembla ciència-ficció. Si no ho hagués vist amb els meus propis ulls, jo tampoc m’ho creuria…

Després que Rodacantirs expliques la seva increïble experiència, era inevitable preguntar-li: Si tot era tan fantàstic, perquè carai va tornar?  _Jo no volia pas. Però quan se’m va acabar la bateria de l’aparatu vaig tornar a aparèixer aquí..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *