Un senyor es manifesta per la unitat d’Espanya a Berga

Menelik Sánchez manifestant-se al passeig de la Indústria.

Just una setmana després de l’1-O i davant d’una possible declaració unilateral d’independència, l’anomenada “majoria silenciosa” va prendre els carrers de Barcelona ahir per a manifestar-se a favor de la unitat d’Espanya. A la majoria de pobles de Catalunya, en canvi, va ser un dia com qualsevol altre.

A Berga, només hi va haver un manifestant. Es tracta de Menelik Sánchez, que abillat amb una samarreta amb un estampat de la bandera preconstitucional (la del pollastre) i una imatge d’Adolf Hitler amb camisa hawaiana, es va passar el matí al passeig de la indústria de Berga cridant consignes contra el govern de la generalitat com “Puigdemont al paredón o “Forcadell, tret al clatell” i d’altres contra el govern de la ciutat com “Venturós cara de gos” o “El que tinc entre les cames sí que és un bon Titot”.

Sánchez, tot i el seu origen hispano-africà (el seu pare es Espanyol i la seva mare Senegalesa), es considera un Espanyol de pura raça. Afirma que votar és un error, que la democràcia està sobrevalorada i que el que fa falta a tota la “colleta de sediciosos” que va sortir al carrer els dies 1 i 3 d’octubre, és una bona dosis de xarop de bastó. També assegura que se sent perseguit i no només per la seva posició política: _També em sento perseguit per la intel·ligència. Afortunadament, jo sóc força més ràpid…

One thought on “Un senyor es manifesta per la unitat d’Espanya a Berga

  • 09/10/2017 at 14:11
    Permalink

    juasjuasssssss d’on ha sortit aquet????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *