Un tió es menja un nen al passeig de la Industria

TIO-VALL
El tió Pastoret moments abans de menjar-se el nen.

Els comerciants del passeig de la Indústria, han col·locat quatre tions gegants al passeig. Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç nadalenc a la zona, van animar a tothom a fer-s’hi fotografies i participar al concurs d’Instagram #TionsDelVall.

L’activitat ha gaudit d’un considerable èxit fins que aquest migdia un dels Tions, el Tió pastoret que es pot veure a la fotografia, s’ha menjat sencer un nen mentre els seus pares li feien una fotografia al costat del tronc gegant. Segons ha pogut saber Berguedà Online, el nen es troba en perfecte estat de salut, però esta retingut a l’interior del Tió, que ha amenaçat amb acabar amb la seva vida si algú intenta treure’l de dins abans de Sant Esteve.

Els mossos d’esquadra han explicat a Berguedà Online que “Es tracta d’un segrest en defensa pròpia. El tió ha promès cagar el nen sa i estalvi el dia 26 de desembre, sempre i quant es garanteixi la seva seguretat. La única condició que ha posat es que no vol rebre cap garrotada aquest Nadal.”

Els mossos, s’han vist assessorats per Miquel Avellana i Torró, el major expert a nivell mundial en Tions de Nadal. Avellana confia en que el tió complirà amb la seva paraula: Com es sentirien vostès si haguessin de fer caca rodejats de gent fotent-los garrotades? L’únic que vol es que el deixin cagar tranquil. “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *