Un “tribuneru” de Gironella se la talla i es fa monja després de la remuntada

TRIBUNERU
El “tribuneru” Jaume Farcell, o com se’l coneix des d’ahir al vespre: Sor Jaimita, la castrada.

Jaume Farcell, un tribuneru de 45 anys de Gironella, es va passar tota la setmana passada intentant aixafar la guitarra als somiatruites culers que creien en la remuntada: “No us ho creieu ni vosaltres que remuntarem. Si el Barça passa a quarts, me la tallo i em faig monja!”

Ahir al vespre, mentre mirava el partit al bar, va estar força calladet fins que el PSG va marcar, moment en què es va enfilar sobre un tamboret, es va treure la cigala, i va començar a cridar altre cop: “Ho veieu? Ja us ho deia jo! Me la tallo i em faig monja si remunten! Mireu-la! Mireu-la! Aquí es queda! Me la tallo i em faig monja si remunten! Ho juro! Ho juro!” I ho va jurar tantes vegades i davant de tanta gent, que no li ha quedat més remei que complir amb la seva paraula. Pocs minuts després d’acabar el partit, completament ebri i davant la insistent pressió de tots els que l’havien sentit jurar, Farcell s’extirpava el membre viril amb un ganivet de carnisser, cauteritzava la ferida amb l’encenedor d’un cotxe i es posava una disfressa de monja que guardava d’un carnestoltes.

Ja convertit en Sor Jaimita, i havent descobert a les males que un home és esclau de les seves paraules i amo dels seus silencis, Farcell ha decidit fer vot de silenci el que li queda de vida.

2 thoughts on “Un “tribuneru” de Gironella se la talla i es fa monja després de la remuntada

  • 23/05/2017 at 23:54
    Permalink

    Si volieu imitar la frase original… es tracta de “me la tallo i en faig donja” que es tracta d’un embutit típic català. Lo de la monja no té res a veure.

  • 25/05/2017 at 08:57
    Permalink

    Gràcies. Quina falta de rigor! Farem executar el becari que hagi escrit aquesta porqueria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *