Un vedell Berguedà guanya la Olimpíada matemàtica.

VEDELL-MATEMATIC
Aquest és el vedell guanyador de l’Olimpíada matemàtica organitzada per l’ANUS.

Un vedell nascut a Olvan, ha guanyat aquest cap de setmana l’Olimpíada matemàtica organitzada per l’Associació de Numerologia Unificada Solemnement (ANUS), que es va disputar el passat dissabte 8 d’abril amb 125 estudiants procedents de tot l’estat. Cal destacar que es tracta de l’unic vedell que hi participava, fet que encara dóna més mèrit a la seva victoria.

La notícia s’ha escampat com la pólvora i multitud d’associacions matemàtiques d’arreu del món s’estan petant de riure amb el resultat. Des d’Anglaterra, el president de la prestigiosa Numerology Association of Sarcastic and Truly Yeye‘s (NASTY), ha explicat a Berguedà Online que: _Una merda així de grossa només podia sortir de l’ANUS.

El director de l’ANUS, Severo Recto, lamenta amargament el resultat, però ha intentat justificar la victòria del vedell: _Resulta evident que un vedell no sap contar. Desgraciadament, la resta d’alumnes tampoc. L’índex de fracás escolar és tan alt que ja no val la pena ni comptabilitzar-lo. Si li hem donat el premi al vedell, és perqué almenys ell no fatwerking” ni escolta reggeton.

El ministre d’educació, Iñigo Méndez de Vigo, assegura que cal veure la part positiva d’aquest inesperat resultat: _No me sean alarmistas. La cosa tampoco es para tanto. Puede que el ternero haya quedado por encima de 149 alumnos esta vez. Però dentro de pocos meses, los alumnos podràn comerse al ternero con patatas. Literalmente. Està previsto que entre al matadero a finales de junio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *