Un veí de Casserres descobreix un llenguatge secret entre metges i farmacèutics

 

DOCTOR-ILUMINATI
Portada del llibre “Els metges dominaran el mon”

Tothom ha sentit parlar alguna vegada de la “lletra de metge”. Resulta curiós veure com la cal·ligrafia del 100% dels doctors i doctores del nostre país, és pràcticament il·legible per a la majoria dels mortals. Excepte per als farmacèutics. Tothom s’hi ha trobat alguna vegada. Arribar a la farmàcia amb una recepta medica que és poc més que un gargot, pensant: “no sabran pas que m’han de donar. Aquí no s’entén res”. Però el farmacèutic, amb una sola mirada a la recepta i sense esforç aparent, sempre sap que ha d’anar a buscar al magatzem.

L’investigador de Casserres Tomeu Cabrioles ha estat investigant aquest fenomen durant els 3 últims anys, i ha plasmat en el seu nou llibre “Els metges dominaran el món”, les sorprenents conclusions del seu treball.

Cabrioles ha parlat clar:_De veritat algú es creu que en sis anys de carrera universitària no els han ensenyat a escriure? Existeix un llenguatge secret entre metges i farmacèutics, pensat perquè només ells el puguin entendre. Les receptes no són res més que missatges secrets i nosaltres, els pacients, som els missatgers involuntaris de tota la seva xarxa de maldat.

Cabrioles assegura que hi ha una conspiració a escala mundial i que aquesta te com a objectiu final la instauració d’un règim dictatorial amb els metges com a governants: _S’acosta el dia en que els metges dominarán el mon. Però el més esgarrifós del cas no és la conspiració. És que, veient com ha anat la cosa fins ara amb aquests anys de democràcia parlamentària, probablement ens aniria millor sota la tirania d’una dictadura mèdica…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *